Behandlinger

1. behandling med zoneterapi

500 DKK

Ved din første behandling starter vi med at gennemgå de symptomer du oplever. Herefter stiller jeg en række opklarende spørgsmål inden vi starter behandlingen. Under behandlingen har vi en dialog om det du mærker under zoneterapibehandlingen. Behandlingen bliver tilrettelagt så den passer til dig og den situation du er i. Varighed 60 min.

Zoneterapi

500 DKK

Zoneterapi starter med opvarmning af fødderne. Herefter går jeg ind og arbejder med de reflekszoner der er ømme. Ved hjælp af forskellige trykkombinationer stimuleres nerverne og blodgennemstrømningen i de berørte områder af kroppen. Varighed 45 min.

Zoneterapi for børn under 12 år

350 DKK

Børn og zoneterapi er en god kombination, fordi børn reagerer hurtigt på behandlingen. Hos babyer er det ofte kolik og øreproblemer der behandles med zoneterapi. For større børn er det typisk allergi og eksem eller ondt i maven og tilbagevendende infektioner. Behandlingen tager udgangspunkt i barnet og i de allerfleste tilfælde viser barnets kropssprog når behandlingen skal stoppe. Varighed ca. 30 min.

Ansigtsmassage

350 DKK

Ansigtsmassage med hovedbundsmassage er en dejlig og afstressende behandling der gennem stimulering af de mange nervepunkter der findes i ansigtet øger blodcirkulationen i huden. Det giver øget velvære og kan afhjælpe spændingshovedpine. Desuden er ansigtsmassage et effektivt værn mod hudens aldring. Varighed 30 min.

Fuldkropsmassage

750 DKK

Med en fuldkropsmassage får du en helt igennem fantastisk oplevelse hvor hele kroppen masseres fra top til tå. I et roligt og behageligt tempo inddrages flere forskellige teknikker som bindevævs- og triggerpunktsmassage, lifting og organrelateret muskelmassage. Herigennem frigøres affaldsstoffer og blodcirkulationen øges. Varighed 75 min.

Fokusmassage

350 DKK

I modsætning til fuldkropsmassage arbejdes der i fokusmassage udelukkende med et bestemt område på kroppen. Fokusområdet afhænger af din problemstilling, men typiske eksempler er skuldre og nakke, lænd og ryg eller hofte og lægmuskler. Der anvendes både bindevævsmassage, akupressur og lifting i behandlingen. Du kan også vælge fokusmassage med cupping. Varighed 30 min.

Kombibehandling

750 DKK

Her kombineres 45 minutters zoneterapi med 30 minutters valgfri massage der passer til dit behov. Vælg imellem ansigtsmassage hvor velvære og afslapning er i hovedsædet, fokusmassage med massage af dit fokusområde eller cupping. Varighed 75 min.