Behandlinger og priser_

Her kan du se hvilke behandlinger jeg tilbyder.

Praktisk info:

  • Du behøver ikke medbringe lagen eller håndklæde til behandlingerne
  • Du kan betale med kontanter, MobilePay eller kontooverførsel
  • Jeg indberetter eventuelt tilskud fra danmark via dit personnummmer

1. behandling med zoneterapi – 60 min.

1. behandling med zoneterapi – 60 min.

Ved din første behandling starter vi med at gennemgå de symptomer du oplever. Herefter stiller jeg en række opklarende spørgsmål inden vi starter behandlingen. Under behandlingen har vi en dialog om det du mærker under zoneterapibehandlingen. Behandlingen bliver tilrettelagt så den passer til dig og den situation du er i.

Pris 500,-

Zoneterapi – 45 min.

Zoneterapi – 45 min.

Zoneterapi starter med opvarmning af fødderne. Herefter går jeg ind og arbejder med de reflekszoner der er ømme. Ved hjælp af forskellige trykkombinationer stimuleres nerverne og blodgennemstrømningen i de berørte områder af kroppen.

Pris 395,-

Zoneterapi for børn under 12 år – ca. 30 min.

Zoneterapi for børn under 12 år – ca. 30 min.

Børn og zoneterapi er en god kombination, fordi de reagerer hurtigt på behandlingen. Hos babyer er det ofte kolik og øreproblemer der behandles med zoneterapi. For større børn er det typisk allergi og eksem eller ondt i maven og tilbagevendende infektioner. Behandlingen tager udgangspunkt i barnet og i de allerfleste tilfælde viser barnets kropssprog når behandlingen skal stoppe.

Pris 275,-

Fuldkropsmassage – 75 min.

Fuldkropsmassage – 75 min.

Med en fuldkropsmassage får du en helt igennem fantastisk oplevelse hvor hele kroppen masseres fra top til tå. I et roligt og behageligt tempo inddrages flere forskellige teknikker som bindevævs- og triggerpunktsmassage, lifting og organrelateret muskelmassage. Herigennem frigøres affaldsstoffer og blodcirkulationen øges.

Pris 595,-

Ansigtsmassage – 30 min.

Ansigtsmassage – 30 min.

Ansigtsmassage med hovedbundsmassage er en dejlig og afstressende behandling der gennem stimulering af de mange nervepunkter der findes i ansigtet øger blodcirkulationen i huden. Det giver øget velvære og kan afhjælpe spændingshovedpine. Desuden er ansigtsmassage et effektivt værn mod hudens aldring.

Pris 275,-

Fokusmassage – 30 min.

Fokusmassage – 30 min.

I modsætning til fuldkropsmassage arbejdes der i fokusmassage udelukkende med et bestemt område på kroppen. Fokusområdet afhænger af din problemstilling, men typiske eksempler er skuldre og nakke, lænd og ryg eller hofte og lægmuskler. Der anvendes både bindevævsmassage, trikkerpunktsmassage og lifting i behandlingen.

Pris 275,-

Akupressur – 30 min.

Akupressur – 30 min.

I akupressurbehandlingen påvirkes meridianer, som er kroppens energibaner, til at stabilisere ubalancer i kroppen. Rent praktisk foregår det ved blide tryk på meridianpunkterne. Akupressur er effektivt mod f.eks. tennis- og golfalbuer, samt hovedpine og hormonubalancer.

Pris 275,-

Kombinationsbehandling – 75 min.

Kombinationsbehandling – 75 min.

Her kombineres 45 minutters zoneterapi med 30 minutters valgfri massage der passer til dit behov. Vælg imellem:

- Ansigtsmassage hvor velvære og afslapning er i hovedsædet
- Fokusmassage med massage af dit fokusområde
- Akupressur hvor der arbejdes med kroppens energibaner

Pris 595,-